COVID 19

Senior aktiviteter

Torsdagsgåture:

Seniorudvalget har i en periode før jul arrangeret fælles gåture torsdag formiddag. Det har været hyggelige ture i omegnen, hvor vi har sluttet af med en forfriskning enten på skovlegepladsen eller i bålhytten.

I skrivende stund, 5/1, kan det ikke gennemføres med de restriktioner der gælder, så vi opfordrer til, at man selv kommer ud og får sig rørt i vores flotte område.

Når bladet udkommer, håber vi, der er i gang i de fælles ture igen, eller vi måske kan starte i marts.

Hvis vi går i gang igen, vil vi sætte det på facebook og sende mail til vores tidligere medlemmer.

 

Billeder fra gåturene:

Badminton mandag formiddag:

Vi håber at kunne få lov at spille et par gange her i slutningen af sæsonen, men det kræver, vi må samles mindst 10, og at vi igen må bruge hallen. I hører fra os, hvis det bliver muligt. I modsat fald: Tak for i år, håber vi ses næste år.

 

Aktiv formiddag for alle.

Ja vi må jo desværre konstatere, at vi ikke kom i gang igen efter nedlukningen i efteråret.

Seniorudvalget siger tak til deltagerne for den korte sæson, og håber at se både tidligere og nye deltagere næste sæson til kaffe, træning, spil og hyggeligt samvær.

 

Sommer aktiviteter.

Når nu vintersæsonen blev så kort, planlægger vi at udvide sæsonen for aktivitetsdage til sommerhalvåret i år, hvis der er interesse for det og restriktionerne tillader det.

Vi skal selvfølgelig drikke kaffe – i hallen eller udenfor. Vi kunne træne udenfor, spille petanque, cykle ture i små grupper, så turene kan variere i sværhedsgrad og en masse andre ting. Ideer efterlyses. Det kunne være hver anden torsdag vi mødes.

Vi har planlagt første ude aktivitetsdag d. 7. maj ved Hallen kl. 9.30, for at lodde stemning og evt. få ideer fra deltagerne. (Hvis corona situationen tillader det). Mere om det på facebook og mail til nuværende medlemmer.

Gåture i naturen nær og fjern.

Der er vanen tro arrangeret gåtur en gang om måneden. I år er der ture både i Ejsing og omegn og lidt længere væk. Vi mødes ved hallen, og kører samlet ud til turene – sammen eller hver for sig i bilerne, som I nu vurderer, det er bedst.

Billedet er fra en af sidste års gåture.

 

Vi har sat en pris på 15 kr. pr. deltager, som går til kørsel og andre udgifter, evt. overskud går til EBK.

Omtale af de tre første gåture:

Tirsdag d. 6. april: Gåtur ved Rydhave. Afgang fra Hallen kl. 19.00. Vi kører til parkeringspladsen ved Rydhave skov, og går en tur i skoven og nyder fuglesangen og det spirende forår. Der vil være mulighed for ture af forskellig længde. Medbring selv kaffe.

Tirsdag d. 4. maj: Gåtur ved Eggesø. Afgang fra Hallen kl. 19.00. Til at arrangere turen har vi fået hjælp af Svend Poulsen, der kender området rigtig godt. Vi glæder os til at se, hvad han finder på. Medbring selv kaffe.

Tirsdag d. 1. juni: Gåtur ved Ådal -Stien og Mosestien ved Sevel. Afgang fra Hallen kl. 19. På denne tur er der mulighed for to længder.

1. Den længste tur: Vi kører til parkeringspladsen ved Gl. Skivevej, hvorfra vi går den flotte tur langs Stubber Å. Der er en flot udsigt over ådalen og Flyndersø på det meste af turen. Turen har en længde på ca. 3,5 km, og er ret bakket med trapper.

2. Den korte tur. Vi kører ind til Stubbergård sø fra Søgårdsvej. Der går vi med den flotte Mosesti, ind gennem mosen langs Stubbergård sø. Ruten er 1,7 km på jævnt underlag. Medbring selv kaff

COVID 19

Underkategorier

Leveret af lm-hjemmesider.dk