NYHEDSBREV nr. 8

Udskriv
 
 
Sidst der blev udsendt et nyhedsbrev regnede vi med at være færdige med at besøge erhvervsdrivende den 11. november. Alle aftaler var dog ikke helt i hus den dato. Vi har også fundet en halv snes nye vi gerne vi kontakte, - og vi tror stadig vi når ca. 1,5 mio. Næste deadline er 4. dec.
 
Forslaget om at sende vore kommunalpolitikere ”en lille venlig hilsen” er ført ud i livet. To kreative tøser, - Jane og Bodil, har fremstillet 30 stk.” venlige hilsner” . En til hver politiker, dvs. 27 stk. samt til tre personer i forvaltningen, som vi har haft møde med, - herunder kommunaldirektør Lars Møller. Som I kan se på billedet, er der ud over Fælleshuset, der rejser sig når man åbner folderen, indlagt et lille følgebrev, et flag samt et stykke Blomme i Madeira. Vi håber de nyder det, lægger mærke til det - og husker os!
 
Jane og Bodil afleverede en hel kasse fyldt med breve mandag d. 17. Byrådsmødet holdtes tirsdag d. 18. kl. 17.00.
 
Vi har også en anden nyhed under opsejling. I forbindelse med den sponsoraftale der er lavet med Genfa indgår der en slags noget for noget aftale. Vi hjælper med at sælge træpiller, mod at få et aftalt beløb pr. ton. Den endelige afsløring af aftalen finder sted på julemarkedet i Ejsing/Egebjerg hallen på søndag, - så kig indenfor. Se aftalen her og print den ud ved at klikke på printeren i aftalen
 
I øvrigt håber vi, at ideen fra Genfa kan inspirere og være med til at sætte tanker og fantasien i sving hos flere. Fælleshusudvalget lægger meget vægt på, at erhvervssponsorerne, ud over et skilt, virkelig får noget ud af sponsoratet, - på den ene eller anden måde.
 
Det nye LAG Struer/Holstebro har første ansøgningsrunde i februar. Her er vi selvfølgelig med.
 
På udvalgets vegne.
 
Svend
      
Leveret af lm-hjemmesider.dk