Ejsing Fælleshus Nyhedsbrev nr. 6

Udskriv
Så er det nu der skal kæmpes. 
 
Informationsfolderen er på vej ud. De første er lagt i postkasserne og de sidste lægges i her i løbet af weekenden. Vi håber den vil blive godt modtaget og studeret grundigt. Der er lagt vægt på at den skal tage sig professionel ud, samt være informativ på en forståelig måde.
 
Der er indlagt en tilsagnserklæring i folderen. Så hvis man har bestemt sig for at give tilsagn om et beløb, så har man mulighed for selv at udfylde blanketten og lægge den i forsamlingshusets postkasse. Postkassen bliver tømt dagligt.
 
Men ellers vil I alle blive besøgt i tidsrummet indtil 17. August.
 
Ca. 20 indsamlere, udvalget incl., har meddelt at ville medvirke. Der forestår nogle travle uger, da mere end 400 husstande skal besøges, og sommerferien vil lave nogle ”huller” med hensyn til at træffe jer hjemme. 
 
Den omdelte folder svarer ikke på alle tænkelige spørgsmål. Men på mandag mødes alle indsamlere, og her får man udleveret en fakta mappe. Så der er mulighed for at svare de af jer ”der gerne vil vide mere”.
 
Vi har haft et nummer 2 møde med forvaltningen i Holstebro Kommune. Det har endnu ikke givetnoget tilsagn om, at bevilge støtte til projektet i 2015. Men vort suverænt bedste argument vil være et solidt indsamlingsresultat, der håndgribelig viser, at det her er noget vi vil. Det gælder ikke bare kommunen, - men også LAG, og andre fonde.
 
Vi har også en anden udfordring vi skal have fundet en løsning på snarest.
 
Dagbladet er betydelig mindre tilbøjelig til at omtale og fortælle om det der sker her i Ejsing, end Skive Folkeblad er. Vi er glade hver gang Skive Folkeblad er på pletten for at fange gode nyheder og begivenheder herfra (og dem er der faktisk ret mange af), men de fleste af Holstebro Kommunes politikere bor altså på den anden side af Handbjerg bakke, - og dem når bladet ikke. 
 
Hvis der er en for dårlig dækning af vort område i Dagbladet, så tror politikere fra Handbjerg Bakke og ud til Vesterhavet ikke der sker noget her i Ejsing, og det er selvsagt til ugunst for vort gode projekt. Det skal projektgruppen lave om på. Deres nysgerrighed skal vækkes og de skal informeres, - så vi er til stede i deres bevidsthed.
 
Der er således nok at tage fat på. Vi er på en gang både glade, lidt nervøse og spændte. Men kampgejsten fejler ikke noget. Det er nu det skal briste eller bære. Hjælp os med at det bærer!
 
Med venlig hilsen
 
Projektgruppen.
 
P.S. De næste 6 uger vil der komme korte nyhedsbreve ca. ugentligt.
 
Udsendt 3. juli 2014.
Leveret af lm-hjemmesider.dk